Rólunk

Cégünk 1995-ben alakult Schwindl Endre M.O.T. cégtulajdonos vezetésével. Társaságunk 20 éve van jelen a magyar film- és televíziós produkciók gyártási, operatőri és szerkesztési munkálataiban.

Általános és speciális eszközök (nagy felbontású Sony broadcast, Sony F55, RED 4K, Arri Amira kamerák, kameraobjektívek, világítás-technika és grip) bérbeadásával, valamint komplett filmgyártási kivitelezésekkel állunk partnereink rendelkezésére. Műsorgyártási tevékenységünkön belül stúdióink alkalmasak speciális utómunka-eljárások kivitelezésére, effekt és vágási feladatok ellátására. Telephelyünk és utómunka stúdióink Budapesten, a Filmgyár területén, a Róna u. 174 szám alatt találhatóak.

 

Kedvezményezett neve: Schwindl Videostúdió Kft.
A projekt címe: Technológiai fejlesztés a Schwindl Videostúdió Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 28 030 000 Ft
A támogatás mértéke százalékban: 43%
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre került 4 db a Sony PXW-FS7M2 kamerai és kiegészítőik. Főbb jellemzői: Exmor Super35 CMOS képérzékelő rendszer, 4K videofelvétel (3840×2160 50p) lehetősége, Sony E objektív csatlakozás, Memóriakártyás rögzítés (XQD/SDXC), Wifi/NFC/GPS. A kamerához további speciális kiegészítők tartoznak.
Mivel vállalkozásunk a filmgyártás területén tevékenykedik, ezért rendkívül fontos a versenyképességünk megőrzése céljából, hogy a legmodernebb eszközökkel dolgozzunk, hiszen csak így tudunk megrendeléseket elnyerni. A pályázat keretében ilyen eszközök beszerzése történt meg.
A projekt fizikai befejezése: 2019.06.30
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03287