Mesterei vagyunk a digitális kamerafelvételeknek. Szenvedélyünk a minőségi és valóban értékteremtő tartalomkészítés. Partnereink széles körben fordulnak hozzánk a reklámpiac, a külföldi tv-s produkciók, a hazai gyártású kisjátékfilmek vagy az online streamelés világából. Képesek vagyunk akár 25 kamerás extrém méretű on-demand közvetítésekre, de kisebb méretű néhány fős stábok kiszolgálására is.

Tudjuk, hogy adott méretű műsorgyártáshoz milyen felszerelés, technika és háttércsapat szükséges. Szaktudásunk és tapasztalatunk több, mint 25 éves múltra tekint vissza. Rendelkezünk már azzal a kellő rutinnal, hogy tudjuk mire van szükséged. Te megmondod, mit szeretnél legyártani, mi pedig ajánlatot adunk arra, hogy ezt a legoptimálisabb módon tehesd meg.

Műsorkészítési tevékenységünk során stúdiónk speciális utómunkálati eljárások, effektusok és vágási feladatok elvégzésére alkalmas. Mindezek mellett pedig számíthatsz ránk a technikák és felszerelések bérlésében is. Pontosan megmondjuk, hogy milyen nagyfelbontású kamerákra, eszközökre, háttérstábra és kiegészítő megoldásra van szükséged ahhoz, hogy a rendezvényedet / közvetítésedet / reklámfilmedet a lehető legalaposabban legyárthasd.

A bérelhető termékeink listáját itt találod.

Szolgáltatásainkat pedig ide kattintva néhány mondatban részletesebben is elolvashatod.

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00329

A kedvezményezett neve: SCHWINDL VIDEOSTÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Alkalmazkodást segítő fejlesztés a Schwindl Videóstudió Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 69.215.731 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
A projekt tervezett befejezési dátuma :
2023.12.31.
Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00329

A projekt bemutatása:
A projekt során angol nyelvi képzés mellett az alábbi eszközfejlesztés valósult meg:
A levegő-víz hőszivattyú a vállalkozás székhelyén biztosít megújuló energiát, ezáltal az öko- és a fenntartható fejlődés szolgálatában működésünk zöldítése céllal kerül kiépítésre 12 kW mértékben.
A hangkeverő rendszer tökéletesen illeszkedik a vállalkozás eszközállományához, továbbá a korábbi évek fejlesztéseinek integritásával ezen eszköz magasabb minőség előállítására képes.
A meglévő kameraállományunkhoz kompatibilis, modern, adássegítő rendszer elsősorban az élő adásmenetek során kerül felhasználásra, 4K felbontásra képes.
Optikák és adásmenet optimalizáló eszközök szintén a vállalkozás eszközállományának fejlesztését szolgálják.